HÄrlig Hudvård utvecklar och tillverkar Naturliga hudvårdsprodukter
Vårt namn innehåller våra ledord: Härlig och Ärlig

HÄRLIG Hudvård
Växtvärlden har ett fantastiskt utbud av välgörande oljor och läkande ämnen som är bra för vår hud. Dessa övertar inte hudens egna funktioner utan hjälper huden att själv fungera så bra som möjligt. De milda och rena ingredienserna gör att våra produkter passar alla; kvinnor, män och barn.

Vår nya helt unika hudlotion, HÄrlig Oxygen Ozone lotion, har en formula som innehåller ozon berikat vatten, Arnica och Calendula.

ÄRLIG hudvård
Precis som med ”färdigmat” upplever vi att man inte är riktigt ärlig när man marknadsför hudvårdsprodukter.

Det är inte ovanligt att man säljer onaturlig hudvård som naturlig.

Därför är vårt andra ledord ÄRLIG: Våra produkter innehåller endast de välgörande ämnen vår hud behöver och naturliga, ofarliga konserveringsmedel.

Råvaror
Naturen är fantastisk när det gäller att förse oss människor vad vi behöver också när det gäller hudvård. De renaste, välgörande och vårdande oljor finns i de växter vi har omkring oss. Detta har människor använt i tusentals år.

Vi väljer råvaror med största omsorg för att uppnå högsta kvalitet. Våra råvaror kommer från stora leverantörer i Sverige, Frankrike och Tyskland. Det är viktigt för oss att vi får råvaror som har genomgått en minutiös kvalitetskontroll och att råvaran är ekologiskt odlad.

Naturligt och beprövat